Unieke kans: gratis warmtefoto van je huis!

De winter komt eraan en de gasprijzen stijgen. Door isolatie kun je veel energie besparen. Een warmtefoto kan hierbij helpen omdat het inzicht geeft in de plekken waar warmteverliezen optreden. Zonkracht Hummelo gaat deze winter, in samenwerking met AGEM, gratis warmtefoto’s aanbieden in ons postcoderoosgebied.

Goede warmtefoto’s kun je pas maken bij een nachttemperatuur van vijf graden of lager. Wanneer je je aanmeldt ontvang je een paar dagen voor het maken van de foto meer informatie. De foto’s zullen gemaakt worden door bestuursleden van Zonkracht Hummelo, die speciaal hiervoor geïnstrueerd zijn. Zij gaan hiervoor vroeg uit de veren om voor zonsopkomst de warmtefoto’s te maken.

Je ontvangt uiteraard de warmtefoto’s van je eigen huis. Maar waarschijnlijk heb je behoefte aan meer informatie. Wij organiseren een bijeenkomst waarin een energie-expert aan de hand van een selectie van de warmtefoto’s uitleg en advies geeft. Kun je hierbij niet aanwezig zijn, dan kun je een tien-minuten adviesgesprek met de energie-expert aangaan.

Ook niet-leden mogen van deze actie gebruik maken!  Dus stuur dit bericht door en zet je hele straat op de foto! Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meld je aan vóór 30 november 2021 via deze link.