Thymo Schuurman: “De Achterhoek kan dit initiatief goed gebruiken!”

Thymo SchuurmanWerkgroeplid Charles Lourens ging onlangs op bezoek bij Thymo Schuurman. Thymo is één van de mensendie zich al voorlopig heeft ingeschreven als deelnemer aan Zonkracht Hummelo.
Charles maakt van zijn bezoek het volgende verslag: “Op een zonnige avond was ik op bezoek bij Thymo Schuurman in Hummelo. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie op het buitenterras stelde ik hem de vraag waarom hij zich had ingeschreven voor het mooie zonnepanelenproject: ZONKRACHT HUMMELO?
Thymo was daar heel duidelijk in en vertelde dat het plaatsen van zonnepanelen hem in eerste instantie heel erg aansprak, maar dan wel op zijn eigen huis. Echter zijn huis voldeed niet aan de voorwaarden die hiervoor bestemd zijn.
“Duurzame energie heb ik hoog in het vaandel staan.” Het Hummels initiatief leek een schot in de roos voor hem en vervolgens heeft hij op de website alle informatie hierover gelezen. Ook kende hij AGEM wel en had daar ook vertrouwen in en de aanmelding was een feit. Het dorp Hummelo brengt jaarlijks veel geld voor energie naar het buitenland. De Achterhoek kan het energie geld toch óók heel goed gebruiken! En dat een dorp als Hummelo zo’n prachtig en duurzaam project wil realiseren daarvoor zouden vele Hummeloërs zich dienen aan te melden. Hij wenst de werkgroep heel véél succes en zal op de informatie avond op donderdag 7 september aanstaande bij FF naar Steef aanwezig zijn.

Thymo, bedankt voor dit enthousiaste interview en de lekkere bak koffie!
– Charles Lourens

Geef een reactie