Aanmelden als donateur

Wil je ons initiatief wel steunen, maar geen zonnepanelen aanschaffen? Dan kun je ons nog steeds helpen. Graag zelfs!

Laten we even uitleggen waarom…
Zonkracht Hummelo is een initiatief dat interessant is vanwege provinciale subsidie en fiscale regels. Aan die subsidie zitten voorwaarden verbonden. Zo moeten er minimaal 50 betalende deelnemers zijn en moeten er minimaal 200 zonnepanelen gelegd worden. Die zonnepanelen gaan we wel halen, maar die 50 deelnemers is in een dorp als Hummelo best een uitdaging. Er mag namelijk maar één persoon per huishouden deelnemen. Als je weet dat Hummelo 690 huishoudens kent, betekent dit dat 1 op de 13 huishoudens moet gaan deelnemen. In kernen als Beltrum, Zieuwent en Groenlo is het gelukt, maar die dorpen zijn net iets groter dan Hummelo.

Een donateur mag ook aangemerkt worden als een betalende deelnemer, dus met je donatie is het voor ons eenvoudiger om het initiatief te laten slagen. Een donateur hoeft geen géén lid te worden van de coöperatie.

Dus: wil je geen zonnepanelen (je hebt ze al, of je hebt net een meerjarig nieuw energiecontract afgesloten), maar ons wel steunen. Geef je dan nu op als donateur en betaal eenmalig € 50.