Informatiemarkt Energie & Verduurzaming 20 april 2024

Je huis verduurzamen en besparen op je energierekening? Op zaterdag 20 april staan energiecoaches, sprekers en specialisten klaar met uitleg over het verduurzamen van je huis en met praktische tips om energie te besparen. De energiemarkt is van 10 tot 16 uur in de Hessenhal in Hoog-Keppel. Aanmelden is niet nodig.

Groen wonen in de Achterhoek krijgt een hele nieuwe betekenis. De klimaatcrisis vraagt om een duurzamere manier van wonen en leven. Om je daarbij te helpen heeft Gemeente Bronckhorst verschillende subsidies. Tijdens de energiemarkt ontdek je welke dat zijn en hoe je eenvoudig energie bespaart door je huis te verduurzamen en slimmer om te gaan met energie. Verschillende sprekers nemen je in hun lezing mee in de wereld van verduurzaming, regelingen, smart home en isolatiemogelijkheden. Wil je advies over jouw specifieke situatie? Schuif dan aan bij de energiecoach of bij een van de rondetafelgesprekken of ga in gesprek met de aanbieders op de informatiemarkt.

De markt is geschikt voor het hele gezin. Er zijn leuke dingen voor kinderen en in het Hessencafé is een loterij en een quiz. Hier vind je binnenkort alle lezingen en deelnemers.