Flyer “Profiteer van energie uit de streek!”

Streekenergie heeft promotie-flyers ontwikkeld, speciaal gericht op de  afzonderlijke Achterhoekse Energiecoöperaties. De flyer voor Zonkracht Hummelo vind je hier.

Hoewel we als coöperatie een vrije keus belangrijk vinden, benadrukken we ook de voordelen van klant zijn van Streekenergie. Voor leden van Zonkracht Hummelo betekent het namelijk dat je hiermee (op papier) je eigen opgewekte stroom gebruikt. Streekenergie/Energie vanOns is specifiek gericht op coöperaties, waardoor de samenwerking met Zonkracht Hummelo goed verloopt (Streekenergie werkt lokaal vanuit hun kantoor in Wehl). Een belangrijk voordeel is dat Streekenergie de energiebelasting automatisch verrekend via jouw jaarrekening.

Tot slot betaalt Streekenergie jouw jaarlijkse bijdrage voor de Maatschappelijke Bijdrage (de spaarpot die Zonkracht Hummelo heeft voor maatschappelijke initiatieven). Niet-klanten betalen deze bijdrage zelf.

Maar ook voor niet-leden van Zonkracht Hummelo heeft het voordelen om klant te zijn van Streekenergie: het is een vorm van ‘local for local’: je koopt een echt Achterhoeks streekproduct.

De flyer is ook in gedrukte vorm verkrijgbaar tijdens de Informatiemarkt in Hoog-Keppel op 20 april.